Kontakt

Edel Stabel / 901 72 451 /  edel@mandiustunet.no
Toril Ø. Tjøstolvsen / 905 00 395 / toril@mandiustunet.no

 Adresse: Kolheiveien 13, 4340 Bryne

Godt å veta

Stadig fleire har fått augo opp for Mandiustunet som stad for små konsertar, føredrag og andre kulturarrangement. Følg med på nettsidene då det kjem opp nye og spennande arrangement for publikum rett som det er, eller legg inn mailadressa di på kontaktsida og du vil få informasjon pr. mail når noko skjer.

Pris for leige av lokalet er: kr. 8000,- + mva (Dette inkluderer pynting og dekking av bord, skjenking, rydding og utvask. Det er alltid fyr på peisen inne, og bål i bålpanna om vêret tillet det.Me er og vertskap heile kvelden, og fortel om plassen ved ankomst.

Me serverer heimelaga mat frå eige kjøkken, basert på lokale råvarer. Pris for buffet med 3 varme rettar samt salatar, brød og anna tilbehør avhengig av sesong inklusive 2 ulike dessertar og frukt, samt kaffe/te er 550,- inklusive mva. pr.pers

Me sel mineralvatn, øl og vin

Leige for lokalet ved bruk av eigne kokkar/catering er 15 000,- inkl mva

Me sel då drikker og er vertskap for kvelden, samt at me dekkar og pyntar,rydder og skjenker.

Parkering

Det er smått med parkering i sjølve tunet. Parkering kan gjerast i umiddelbar nærleik av Bryne stadion. Kom gjerne til fots eller på sykkel. Det er mindre enn fem minutt å gå frå buss- og jernbanestasjonen.

Mandiustunet